R40

Kenmerken en specificaties

 

  • TurboStar systeem
  • Materiaal maaidek: polypropyleen
  • Opvangcapaciteit: 44 liter
  • Mulchkit: optioneel

 

Prijs

€ 456

Aanbevolen maaioppervlakte Tot 700 m²
Maaibreedte 40 cm (15 inch)
Motorvermogen (netto) 2.1 kW (at 2800 RPM)
Bediening Duwen

 


 

Overzicht

Compact, licht van gewicht en robuust – de R40 is de perfecte oplossing voor kleinere tuinen.

John Deere R40 voor kleinere tuinen

Hoofdkenmerken

Meer informatie over de belangrijkste kenmerken van het product vindt u hieronder

TurboStar™ geforceerde grasopvang

TurboStar™ geforceerde grasopvang
Het exclusieve TurboStar™-systeem waarborgt een zeer efficiënte grasopvang tijdens het gebruik, in het bijzonder bij lagere maaihoogten. Dit komt doordat het maaidek is uitgerust met een geïntegreerde ventilator die een extra luchtstroom tot stand brengt langs en boven het mes, dat bij traditionele maaiers alleen voor de luchtverplaatsing zorgt. Deze extra luchtstroom brengt een krachtig vacuümeffect teweeg dat het maaisel op efficiënte wijze de opvangzak in blaast voor een perfect maairesultaat.

Kwaliteitsmaaidek

Kwaliteitsmaaidek
De R40 is uitgerust met een polypropyleen maaidek van hoge kwaliteit en met een maaibreedte van 40 cm (15 in.). De kwaliteit van de constructie wordt benadrukt door de 10 jaar garantie die de consument op het product krijgt. Naast robuust is deze maaier ook licht van gewicht en dus gemakkelijk te hanteren.

Eenvoudig instellen van de maaihoogte

Eenvoudig instellen van de maaihoogte
De maaihoogte van de R40 wordt met één knop geregeld, zodat de gebruiker gemakkelijk kan inspelen op veranderingen. Hij kan afhankelijk van het jaargetijde of van uiteenlopende grascondities kiezen voor een maaihoogte tussen 25 en 75 mm (1 – 3 in).

Duurzame wielen

Duurzame wielen
De wielen zijn volledig omsloten, waardoor zich geen maaisel in en om de wielen kan ophopen, en zijn gemaakt van zeer duurzame kunststof. Bovendien zijn zij kogelgelagerd, wat manoeuvreren met de machine een stuk minder inspannend maakt.

Verstelbare stuurboom

Verstelbare stuurboom
Om in te spelen op verschillende lengtes en de individuele voorkeur van gebruikers kan de stuurboom met de twee knoppen aan de onderzijde snel en gemakkelijk worden versteld op vast instelbare standen.

Krachtige motor

Krachtige motor
De R40 is uitgerust met een motor met een nettovermogen van 2,1 kW (bij 2900 omw/min) die garant staat voor betrouwbare en constante prestaties. .

Dankzij het zonestartsysteem moet de motor van achter de stuurboom worden gestart en moet de dodemanshendel, die zich ook op de stuurboom bevindt, ingedrukt worden gehouden. Wanneer de hendel wordt losgelaten, komen de motor en het mes tot stilstand.

Geschikt te maken voor mulchen

Geschikt te maken voor mulchen
De R40 kan met een optionele mulchkit heel eenvoudig geschikt worden gemaakt voor mulchen.

Contact Gegevens

Vreugdenhil Mechanisatie

Hoogweg 12

2678 KW De Lier

0174-512355

06-20163044

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag 08:00 tot 18:00

Zaterdag                  08:30 tot 12:30

Zondag                    Gesloten