R43RS

Kenmerken en specificaties

 

  • TurboStar systeem
  • Materiaal maaidek: aluminium
  • Opvangcapaciteit: 65 liter
  • Conuskoppeling voor comfortabel starten

 

Prijs € 1.097*
Aanbevolen maaioppervlakte Tot 1.000 m²
Maaibreedte 43 cm (17 inch)
Motorvermogen 2,4 kW (bij 2800 omw/min)
Aandrijving Vast toerental 4,1 km/h

 


Overzicht

De R43RS is de gazonmaaier met een achterrol voor beginners.

TurboStar System

Een achterrol maakt het gemakkelijker langs verhoogde borders te maaien en zorgt voor het klassieke gestreepte patroon op uw gazon.

De lichtgewicht opvangbak van textiel heeft een grote capaciteit, hoeft dus minder vaak te worden geleegd, en heeft een unieke vulindicator.


 

Hoofdkenmerken

Meer informatie over de belangrijkste kenmerken van het product vindt u hieronder.

TurboStar™-grasopvang

TurboStar™-collectie Het exclusieve TurboStar™-systeem zorgt voor superieure opvangefficiëntie tijdens het gebruik, met name bij lagere maaihoogten. Dit komt doordat het dek is voorzien van een geïntegreerde ventilator die een extra luchtstroom boven en over het maaimes creëert, waarvan traditionele maaiers afhankelijk zijn. Deze extra luchtstroom creëert een krachtig zuigeffect, waardoor gemaaid gras op een efficiënte manier in de zak wordt geblazen, voor een perfecte maaibeurt.

Aluminium maaidek

Aluminium maaidek Het maaidek is gemaakt van gietaluminium. Dit betekent solide prestaties, jaar in jaar uit. In combinatie met de laklaag van hoge kwaliteit zorgt dit ervoor dat het dek ongevoelig is voor roesten of deuken.

Verstelbare stuurboom

Verstelbare stuurboom De stuurboom is instelbaar op verschillende posities, aangepast aan de gebruiker om comfortabel te werken. De stuurboom is tevens inklapbaar, wat handig is bij opslag of transport van de machine.

Het perfecte maairesultaat

Het perfecte maairesultaat Een grasmaaier die goed in balans is - met gietaluminium maaidek, eenvoudige bediening en grasopvang met Turbostar - zorgt keer op keer voor een perfect maairesultaat.

READYSTART®

READYSTART® Met het READYSTART®-motorsysteem start u eenvoudig met het startkoord. Niet pompen, niet choken, geen problemen!

Opvangbak

Opvangbak
De lichtgewicht opvangbak van textiel heeft een grote capaciteit, hoeft dus minder vaak te worden geleegd, en een unieke vulindicator-
Leeg
Opvangbak
Vol

Enkele snelheid

Vast toerental Een aandrijfsysteem met vast toerental houdt in dat de grasmaaier gemakkelijk te bedienen is en niet hoeft te worden geduwd.

Wielen

Wielen Duurzame wielen met kogellagers staan garant voor een soepele werking van de grasmaaier. De wielen zijn bovendien volledig afgesloten, zodat er zich geen maaisel in kan ophopen.

Achterrol

Achterrol Met een robuuste achterrol laat de grasmaaier een perfect afgewerkte grasmat na - uw gazon ziet er weer fantastisch uit en maaien langs verhoogde borders gaat moeiteloos.


Contact Gegevens

Vreugdenhil Mechanisatie

Hoogweg 12

2678 KW De Lier

0174-512355

06-20163044

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag 08:00 tot 18:00

Zaterdag                  08:30 tot 12:30

Zondag                    Gesloten