Vreugdenhil Mechanisatie Sinds 1919Sinds 1919 bestaat Vreugdenhil in De Lier. Opgericht door de Arie Vreugdenhil midden in de hoofdstraat van het dorp als smid. Meneer Arie Vreugdenhil was een bekende ijzer smid in De Lier en voerde naast zijn werkzaamheden ook divers loonwerk uit.
Na enige tijd merkte hij dat er veel concurentie bij kwam en is zich toen meer gaan richten op tractoren en werktuigen.
Zo kwam het moment dat Vreugdenhil Mechanisatie zich ging vestigen op een nieuwe locatie De Hoogweg in 1927 waar een nieuwe schuur werd gebouwd met woonhuis.
1927

1927
Een foto van het woonhuis en de schuur in 1927 samen met de hele familie

Na enkele jaren is het bedrijf over genomen door zijn zoon's Wim en Arie. Deze hebben het bedrijf nog enige tijd door gezet tot dat  zoon Arie besloot een andere uitdaging te zoeken. Na dat Arie in 1947 uit het bedrijf is gestapt heeft Wim Vreugdenhil een nieuw en groter bedrijfspand gebouw.
De nieuw schuur in 1947 aan de Hoogweg wat toen nog geen verharde weg was

1947

Na jaren te hebben gerapreerd en tractoren te hebben verkocht heeft Wim vreugdenhil in 2000 het stokje overgedragen aan Arjo Vreugdenhil en zijn vrouw. Op de dag van vandaag zal iedere ochtend Wim Vreugdenhil nog aanwezig zijn.
In deze peridode is Arjo Vreugdenhil het aanbod gaan verbrede om ook de verkoop van Tuin en Park machines erbij te gaan doen van het merk John Deere. Dit zowel voor de bedrijven als voor de particulieren klanten. Ook voor Arjo Vreugdenhil kwam het moment dat zijn zoon Rik Vreugdenhil in het bedrijf kwam en sinds 2019 runnen zij het bedrijf samen en kijken graag naar de toekomst.
Zo ontdekten zij dat er in grondverzet nog ruimte is voor groei bij Vreugdenhil Mechanisatie. Daarom zijn zij in 2019 begonnen met het repareren en verkopen en ook verhuren van Knikladers van het merk Mustang en Gehl.
 

Nu ruim 100 jaar later op het jubileum feest 65 jaar getrouwde Wim Vreugdenhil en zijn vrouw zien we 4 generaties Vreugdenil waarvan de jongste Mik Jesse Vreugdenhil hopelijk net als de rest van de familie Vreugdenhil Mechanisatie zal voortzetten.
100 jaar

U bent van harte welkom bij Vreugdenhil Mechanisatie en hopen u verdr te helpen met ons ruime ervaring op het gebied van Lanbouw, Grondverzet en Tuin & Park machines.
Nu ruim 100 jaar later op het feest van de 65 jaar getrouwde Wim Vreugdenhil zie je 4 generaties Vreugdenil waarvan de jongste hopelijk net als de rest van de familie, Vreugdenhil Mechanisatie zullen door zetten.

100 jaar

U bent van harte welkom bij Vreugdenhil Mechanisatie en hopen u te kunnen helpen met ons ruime ervaring op het gebied van Lanbouw, Grondverzet en Tuin & Park machines.

Over Vreugdenhil

Vreugdenhil Mechanisatie is een bedrijf gespecialeerd in meerdere onderdelen zoals verkoop en reparatie van tractoren, grondverzetmachines en alles op het gebied van Tuin en Park machines. Ook is Vreugdenhil groot op het gebied van hydrauliek en sinds kort ook helemaal op de markt met verhuur van Shovels en XUV voertuigen

Laatste nieuws

11 december 2020
09 oktober 2020

Search