Verkoop nieuw en gebruikt

Wij verkopen zowel nieuw als gebruikt. Op onze locatie aan de Hoogweg 12 hebben wij altijd een aantal machines staan. Van gebruikt tot nieuwe tractoren, werktuigen en knikladers.

Voor Tuin & Park hebben wij een speciale showroom met de kleine handmaaiers en grote zit maaiers. Bijna ieder type hebben wij op voorraad staan zodat wij in de meeste gevallen kunnne leveren. Wij hebben in de showroom vooral het merk John Deere staan en voor de bosbouw machines het merk Echo. U bent altijd van harte welkom om een kijkje te nemen en als u vragen heeft twijfel niet en kom langs de koffie staat klaar.

Verhuur

Sinds kort doen wij ook aan verhuur van Knikladers. U kunt bij ons terecht voor korte huur bijvoorbeeld voor 1 dag maar ook voor langere periodes. De verhuur zal bijna altijd uit eigen voorraad zijn zo kunt u snel de machine in gebruik nemen. Standaard zit er bij een huur machine een grondbak en pallet lepels bij. Wilt u er nog iets anders bij is dat zeker geen probleem. Onze range zit vanaf 1 ton tot 5 ton shovels. Vraag gerust naar de mogelijk heden of naar een vrijblijvende offerte.

Reparatie

Voor reparatie aan uw machine bent u bij ons zeker op het juiste adres.
Wij repareren van alles niks is voor ons te gek.

Met ons modern uitgeruste werkplaats kunnen wij een hoop repareren. Wij reparen tractoren, Tuin en Park machines en Kinkladers van ieder merk.

Wij beschikken over uitleesapparatuur, speciaal test gereedschap en een hoop ervaring.

Heeft u vragen of kunnen wij iets voor u betekenen neem dan gerust contact op.

Hydrauliek

Kapotte hydrauliek slang? Geen probleem u kunt bij ons een nieuwe laten persen terwijl u wacht en zelfs op zaterdag ochtend zijn wij geopend tot half 1.

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan hydrauliek matriaal zoals slangen, nippels, koppellingen, snelkoppelingen en nog veel meer. Niet alleen op het gebied van hydrauliek maar ook brandstof en hogedrukreiniger slangen.

Onze maten gaan van 1/8 tot 1 1/2". Voor deze slangen hebben wij een grote voorraad aan pilaren liggen waardoor we niet vaak mis grijpen.

Voor complete hydrauliek installaties kunt u ook bij on terecht. Wij hebben een hoop ervaring met hydrauliek ventielen en cilinders.

Motorenrevisie

Een vaak voorkomend probleem een lekke koppakking Ook dit is voor ons geen probleem. Wij reviseren al jaren motorblokken van iedere merk. 
Gaat het om een koppakking vervangen tot een complete revisie met nieuwe zuigers en bussen.
U motor zal weer lopen als een zonnetje.

Met een motorrevisie is het belangrijk dat alles vakkundig en goed wordt uitgevoerd en dat je alles volledig doet. Hiermee wordt bedoelt: de cilinderkop vlakken, verstuivers testen, goed reiningen en nadien goed teste.

Neem gerust contact met ons op als u hier vragen over heeft.

Keuren

Vreugdenhil Mechanisatie beschikt over meerdere keurings papieren.

Wij kunnen alles keuren op het gebied van:
Landbouw, grondverzet en Tuin en Parkmachines

Daarnaast zijn wij ook gespecialeerd in het keuren van elektrische apparaten (nen3140 en Ladders en Trappen (nen 2484).

Dit allemaal keuren wij gebaseerd op LTP keur (ISO17020).

Heeft u hier vragen over of wilt u een keuring laten uitvoeren neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

Over Vreugdenhil

Vreugdenhil Mechanisatie is een bedrijf gespecialeerd in meerdere onderdelen zoals verkoop en reparatie van tractoren, grondverzetmachines en alles op het gebied van Tuin en Park machines. Ook is Vreugdenhil groot op het gebied van hydrauliek en sinds kort ook helemaal op de markt met verhuur van Shovels en XUV voertuigen

Laatste nieuws

11 december 2020
09 oktober 2020

Search